Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

ΜΚΟ

BE STRONG: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η Κοινωφελής Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” και στα ξενόγλωσσα “BE STRONG”, ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν. Η αποστολή της οργάνωσης είναι να παρέχει εντελώς δωρεάν όλες τις υπηρεσίες πληροφόρησης με οποιοδήποτε μέσο.

Εμπνευστής και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ. Μέσα από τη δική του εμπειρία με τον καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι οι καρκινοπαθείς, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, είχαν μεγάλη ανάγκη για αξιόπιστες - επίκαιρες πληροφορίες, πρακτικές συμβουλές και υποστήριξη. Όλα αυτά είναι τα όπλα που θωρακίζουν τον ασθενή και όσους τον περιβάλλουν, για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο χωρίς φόβο. Η αξιόπιστη και εκλαϊκευμένη πληροφόρηση όχι μόνο για τον καρκίνο αλλά και για την πρόληψη, θωρακίζει ολόκληρη την κοινωνία, για να τον απομυθοποιήσει!

Το όραμα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" είναι ένα μέλλον, όπου όλοι θα έχουν ισότιμη πρόσβαση στις πληροφορίες και την υποστήριξη  που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο με σιγουριά και απενεχοποιημένοι από την φοβική νοοτροπία της κοινωνίας προς αυτόν!

Λίγες ημέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου 2010 η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων του Καρκίνου «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ», μόλις δυο χρόνια μετά την ίδρυσή της, δημιούργησε και λειτουργεί ένα πρότυπο τηλεφωνικό και διαδικτυακό Κέντρο υποστήριξης 1069, στην Ελλάδα, που έχει σαν στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Οποιοσδήποτε πολίτης από όλη την Ελλάδα θα μπορεί να καλεί το 1069, μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Στην γραμμή βρίσκονται και απαντούν ειδικευμένοι επιστήμονες της ψυχικής υγείας. Η γραμμή θα λειτουργεί με 4 ειδικούς ψυχικής υγείας ως μόνιμο προσωπικό αλλά & με εθελοντές. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα συνομιλίας με εκπαιδευμένους εθελοντές επιζήσαντες από τον καρκίνο, για όσους το επιθυμούν καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης μέσω του διαδικτύου με επικοινωνία chat support,όπου εκεί δίνονται απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

bstrong

Περισσότερες πληροφορίες : www.bestrong.org.gr