Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

Εκδήλωση στην Κώ. «Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει»

foto

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ
Αθήνα 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει»

Αυτό  είναι το σύνθημα της Πεζοπορίας και Ποδηλατοδρομίας, που διοργανώνει στην Κω, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) με συνδιοργανωτές  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ποδηλατικό Όμιλο Κω, τους φίλους του ποδηλάτου και τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος».

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κω και Νισύρου, του Δήμου Κώων και του Ιατρικού Συλλόγου Κω. Αφετηρία  και τερματισμός   η Πλατεία Ελευθερίας.

Αφορμή της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως παγκόσμιος μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας είναι, αφενός να ευαισθητοποιήσει τον πολίτη για τη  σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού  ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να στηριχτεί το κοινωνικό έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Τα έσοδα της  εκδήλωσης, θα διατεθούν  για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο για 12 συνεχή χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους. Και για το Διεθνές Ίδρυμα Ιπποκράτη στην Κω, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις Αρχές και τον λαό της Κω.

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη», έχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης καθώς και αυτό έχει πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

Περισσότερα...

 

Δωρεάν Εξέταση Μαστού

foto

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


“Γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία”

Δωρεάν εξέταση μαστού, για όσες γυναίκες το επιθυμούν, θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), στα πλαίσια της καθιέρωσης του μήνα Οκτωβρίου ως Ευρωπαϊκού Μήνα καταπολέμησης καρκίνου του μαστού.

Η εξέταση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στις ειδικά διαμορφωμένες για το σκοπό αυτό, αίθουσες Πέλλα και Μυκήνες του ξενοδοχείου Divani Caravel (Οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).

Στον χώρο θα παρευρίσκεται και Κλινική Ψυχολόγος, από το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», η οποία και θα ενημερώνει για τις υπηρεσίες του Κέντρου, οι οποίες θα προσφέρονται δωρεάν..

Περισσότερα...

 

4ο Ετήσιο Πολυθεματικό Συμπόσιο Euromedica Γεν. Κλινικής Δωδεκανήσου

Σας προσκαλούμε στο 4ο Πολυθεματικό Συμπόσιο Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου, το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEAN Ρόδου.

Σχετικά Αρχεία

Πρόσκληση
Πρόγραμμα

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL ΣΤΙΣ 23 & 24 ΜΑΙΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εξετάσεων μαστού και υπερήχων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Ασφαλιστική Εταιρεία  Interamerican.

 Η ανωτέρω εκδήλωση έλαβε χώρα 23 και 24 Μαΐου 2011 από τις 9.00 το πρωί έως και τις 8.00 το βράδυ στις Αίθουσες Πέλλα και Μυκήνες του Ξενοδοχείου του Ξενοδοχείου Divani Caravel, μετά την παρέμβαση της Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη κ. Μαρίνας Δημητρακοπούλου την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Περισσότερα...