Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ» ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 30ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας διοργανώνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, Επετειακή, Επιστημονική Ημερίδα για τον Εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς της.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν η κυρία Μαριάννα Μπιτσάκου, Ψυχολόγος Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια και Υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Έλλη Λαμπέτη», καθώς και ο κύριος Νεκτάριος Βουδικλάρης, Ψυχίατρος, Διευθυντής στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου.

Η κυρία Μ. Μπιτσάκου θα αναφερθεί στην Ψυχοκοινωνική Στήριξη Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού αλλά και στις Υπηρεσίες και την Λειτουργία του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη» και ο κύριος Ν. Βουδικλάρης θα αναλύσει το θέμα της Ψυχιατρικής Νοσηρότητας του Καρκίνου του Μαστού.