Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας( ΕΕΜ) με το περίπτερο που στήθηκε έξω από το μετρό της Πλατείας Συντάγματος . Η συμμετοχή ήταν αθρόα, πολύς ο κόσμος που κοντοστεκόταν για να πάρει το δωρεάν έντυπο υλικό, να ρωτήσει τους αρμόδιους για θέματα που αφορούν τις παθήσεις του μαστού και να φύγει μ’ ένα ροζ τριαντάφυλλο, προσφορά του Ανθοπωλείου Δ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε.

IMGP0111 IMGP0117

Στο περίπτερο βρίσκονταν από πολύ νωρίς ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΜ κ. Βασίλειος Γεωργούντζος η Υπεύθυνη Ψυχολόγος του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη κα Μαριάννα Μπιτσάκου, , καθώς και εθελόντριες κυρίες, μέλη του Συλλόγου των Φίλων της Ελληνικής Εταιρείας και του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη, με επικεφαλή την Πρόεδρο του κα Μίνα Αττικούρη, οι οποίες ενημέρωναν τον κόσμο. Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων σε θέματα Υγείας, κ. Παύλος Θεοδωράκης, Πρόεδρος του Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου για να δείξει το ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί κύριοι ερχόντουσαν να πάρουν το φυλλάδιο για τα αγαπημένα τους θηλυκά όντα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε δωρεάν εξέταση μαστών στους υπαλλήλους της Interamerican από την Γεν. Γραμματέα της Εταιρείας Δρ. Σαββούλα Μάλλιου. Η δράση αυτή είχε πραγματοποιηθεί και Πέρυσι και μας συγκινεί το γεγονός ότι όχι μόνο επαναλήφθηκε φέτος αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης χρειάστηκε να μπει και δεύτερη ημέρα για εξέταση.

Τέλος η Πρόεδρος της ΕΕΜ καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, συμμετείχε στην ολοήμερη Ημερίδα που διοργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων και η Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής, για την Ημέρα της Γυναίκας, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας, κ. Βασίλη Οικονόμου, όπου κι εκεί μοιράστηκε το εγχειρίδιο του μαστού καθώς και το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Mastologia της ΕΕΜ.

mouzaka-vouli