Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και στις 24 Μαΐου στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» του Ξενοδοχείου Divani Caravel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη θα είναι η σημαντική εκδήλωση για εξέταση μαστών που διοργανώνει στις 23 και 24 Μαΐου η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Με  πλήρη επίγνωση των δύσκολων καιρών που διέρχεται η χώρα και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πολίτες, η Πρόεδρος κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας αποφάσισαν την προσφορά ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης μαστών το διήμερο αυτό για όσες γυναίκες ζουν στην Αθήνα και επιθυμούν να εξεταστούν. Ακόμη θα υπάρχει η δυνατότητα συμπληρωματικής εξέτασης των μαστών με υπερήχους, για όσες γυναίκες το χρειαστούν με την ευγενική προσφορά του μηχανήματος των υπερήχων από την Εταιρεία Philips Healthcare. Τέλος, θα υπάρχουν ειδικοί Ψυχολόγοι για να απαντήσουν σε τυχόν προβλήματα που τους απασχολούν.

 Στην ειδική αυτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και στις 24 Μαΐου στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» του Ξενοδοχείου Divani Caravel, από το πρωί στις 9:00 ως το βράδυ στις 7:00μ.μ. θα βρίσκονται Ιατροί μέλοι της Εταιρείας. Οι αίθουσες του Ξενοδοχείου διατίθεται με την ευγενική προσφορά της Διεύθυνσης των Ξενοδοχείων Divani Caravel με την παρέμβαση της κ. Μαρίνας Δημητρακοπούλου, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη».

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210-7470257 & 210-7773112 (κ. Κασσιανή Σαμούρη)

 

Χορηγός Επικοινωνίας inter