Ζητούνται Εθελοντές Για Το Κέντρο "Έλλη Λαμπέτη" Της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» μέσα στο 2010, θα πραγματοποιήσει, μια σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες. Προσκαλούμε όσους έχουν διάθεση, χρόνο και όρεξη να συμβάλλουν εθελοντικά, κατόπιν εκπαίδευσης, στις δράσεις που θα οργανώσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-7773112.
Facebook
Στηρίξτε Μας

Γίνε Φίλος(η) Του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη!

Βοήθησε και εσύ στήριζοντας το έργο μας με 30€ το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Γίνετε Χορηγός
Στηρίξτε το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη με τη χορηγία σας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότρες πληροφορίες...
Κάθε αγορά σας βοηθά το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη να στηρίξει γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Στηρίξτε Αγοράζοντας
Χορηγός Επικοινωνίας
inter
Αναζήτηση

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL ΣΤΙΣ 23 & 24 ΜΑΙΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εξετάσεων μαστού και υπερήχων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Ασφαλιστική Εταιρεία  Interamerican.

 Η ανωτέρω εκδήλωση έλαβε χώρα 23 και 24 Μαΐου 2011 από τις 9.00 το πρωί έως και τις 8.00 το βράδυ στις Αίθουσες Πέλλα και Μυκήνες του Ξενοδοχείου του Ξενοδοχείου Divani Caravel, μετά την παρέμβαση της Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη κ. Μαρίνας Δημητρακοπούλου την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

 Η  προσέλευση των γυναικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Πεντακόσιες γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων προσήλθαν και εξετάσθηκαν από τους εξειδικευμένους Ιατρούς της ΕΕΜ. Αξίζει να σημειωθεί  ότι μεταξύ αυτών ήταν και κάποιες γυναίκες που μένουν εκτός Αθηνών, αλλοδαπές που μένουν και εργάζονται στην Αθήνα, άνεργες που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλήμα και αποφάσισαν να εξεταστούν καθώς και γυναικών νεότερης ηλικίας που για προληπτικούς λόγους θέλησαν να εξεταστούν και να ενημερωθούν απευθυνόμενες στους ειδικούς ιατρούς. Ζητούμε συγγνώμη σε εκείνες τις γυναίκες  που δεν μπόρεσαν να εξεταστούν λόγω ιδιαίτερα αυξημένες προσέλευσης τους το τελευταίο δίωρο και ελπίζουμε στο μέλλον να εξυπηρετήσουμε όλες τις γυναίκες σε παρόμοια εκδήλωση που θα διοργανώσουμε.

 Επίσης, η Υπεύθυνη Ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη» κ. Μαριάννα Μπιτσάκου ενημέρωνε όσες γυναίκες το επιθυμούσαν σε θέματα που αφορούν την πρόληψη του καρκίνου του μαστού αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμες ήταν οι συμβουλές της  στους προβληματισμούς που αντιμετώπιζαν.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να απευθύνουμε στον κ. Ερρίκο Διβάνη για την στήριξη του στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης των γυναικών με την παραχώρηση των αιθουσών του Ξενοδοχείου δωρεάν. Επίσης, θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την Εταιρεία Ιατρικών Μηχανημάτων Philips Healthcare η οποία και προσέφερε στους ιατρούς τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις γυναίκες σε Υπερηχογράφημα μαστού δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις γυναίκες που προσήλθαν να υποβληθούν σε υπέρηχο ολοκληρώνοντας έτσι  την κλινική εξέταση τους.

 Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιατρούς κ.κ. Βασίλειο Γεωργούντζο, Σαββούλα Μάλλιου, Γεώργιο Σαμέλη, Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, Σπύρο Αδαμόπουλο, Αικατερίνη Καραπατάκη, Αλέξανδρο Ασημάκη, Βασιλική Ζιώγα, Γεώργιο Γκενεράλη, Χρήστο Καρανίκα,  Σίμο Λεχαρέα, Φλώρα Σταυρίδη και Ελένη Φελεσάκη που με υπομονή και  πλήρη αφοσίωση προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε όλες τις γυναίκες που προσήλθαν. Ευχαριστίες αξίζουν και στις εθελόντριες Μαρία Κορρέ, Δήμητρα Στρίκου, Ξανθή Παπαηλία, Κασσιανή Σαμούρη καθώς και την Πρόεδρο του Συλλόγου των Φίλων της ΕΕΜ και του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη κ. Ασημίνα Αττικούρη και την Ταμία του Συλλόγου κ. Άννα Καραμάνου, που συντέλεσαν στο να ολοκληρωθεί  η εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης των γυναικών.